taaak,to jes bardzo ciekawe. pusty ekran z polami do zalogowania sie.
dostep do czegokolwiek w tym serwisie wymaga utworzenia konta.
oj mysle ze ktos tu probuje naganiac sobie userow i zrobic darmowa reklame.......
piszesz ze po prostu cos ciekawego znalazles i tak z dobrych checi chcesz sie z innymi podzielic... a ja jestem adminem od wczoraj

...
zostawiasz linki do portalu medycznego twierdzac ze to nie jest autoreklama.
a sam wysylasz posty z tego IP:
148.81.128.3 co oznacza ze znajdujesz sie w tym miejscu:
% Information related to '148.81.128.0 - 148.81.129.255'
inetnum: 148.81.128.0 - 148.81.129.255
netname: AM
descr: Akademia Medyczna
country: PL
admin-c: RB18094-RIPE
tech-c: JM13014-RIPE
status: ASSIGNED PA "status:" definitions
mnt-by: AS1887-MNT
source: RIPE # Filtered
person: Ryszard Bielecki
address: Akademia Medyczna
address: ul. Zwirki i Wigury 61
address: 02-091 Warszawa
phone: +48 22 5720315
nic-hdl: RB18094-RIPE
source: RIPE # Filtered
person: Jerzy Mamczarek
address: Akademia Medyczna
address: ul. Zwirki i Wigury 61
address: 02-091 Warszawa
phone: +48 22 5720527
fax-no: +48 22 5720375
e-mail: jerzym@rektorat.amwaw.edu.pl
nic-hdl: JM13014-RIPE
source: RIPE # Filtereda haslo "Dąbrowski" czyli twoj nick, wyszukiwarka na tvnmed.pl znajduje w 8 artykulach...
czyli nie taki z ciebie dobry samarytanin...
po prostu nas spamujesz reklma.
jak napisalem wczesniej - naganianie userow
ale moze ludzie znajda tam pomocne informacje wiec zostawie.